Manhoef leeft mee: 'Vitesse hoort niet zo laag te spelen'

Reacties

Stoke City-speler Million Manhoef moet met de club die hij sinds februari dient oppassen voor degradatie, maar de zorgen in het bet365 Stadium zijn niet zo groot als die bij zijn ex-club Vitesse. In gesprek met VI vertelt Manhoef dat de benarde situatie van de Arnhemmers hem aan het hart gaat.

Manhoef leeft mee: 'Vitesse hoort niet zo laag te spelen'
© Pro Shots

'Vitesse is de club waar ik altijd voor heb gespeeld, daar heb je gevoel bij en die blijf je dus ook volgen. Ik hoop dat ze erin blijven en überhaupt gewoon in leven blijven. Maar dat laatste, daar heb je als spelers geen invloed op. Ik spreek nog wel oud-ploeggenoten. Die jongens hebben het er natuurlijk ook over, maar ze moeten zich focussen op de wedstrijden en ervoor zorgen dat ze in ieder geval niet degraderen. En dan zie je het daarna wel', aldus Manhoef, die de bui al had zien hangen.

'In de zomer had ik al wel het idee dat het weer een moeilijk seizoen zou gaan worden', geeft Manhoef toe. 'Maar dat we helemaal onderaan kwamen te staan, dat had ik ook niet zien aankomen. Het is gewoon heel jammer, Vitesse hoort niet zo laag te spelen. Er is nu ook voldoende kwaliteit binnen de selectie om in de middenmoot mee te draaien', aldus de rappe buitenspeler. 'Er is nog alles om voor te spelen, maar het wordt natuurlijk wel steeds lastiger. We gaan het zien. Ik wens iedereen bij Vitesse in ieder geval het allerbeste toe.'

Het hele verhaal lees je op VI PRO:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.