Mandzukic maakt richting Ajax-tweeluik einde aan twijfels over toekomst

Reacties

Mario Mandzukic heeft een einde gemaakt aan de twijfels over zijn sportieve toekomst door zijn contract met Juventus te verlengen tot halverwege 2021.

Mandzukic maakt richting Ajax-tweeluik einde aan twijfels over toekomst

De vorige verbintenis van de 32-jarige Kroaat zou medio 2020 aflopen, waardoor Juventus bij het uitblijven van een akkoord mogelijk genoodzaakt zou zijn Mandzukic komende zomer van de hand te doen. Een krappe week voor deel één van het Champions League-tweeluik met Ajax in de kwartfinale is aan die onzekere situatie nu een einde gekomen.

In het statement op de clubsite van Juventus wordt vooral Mandzukic' onbaatzuchtigheid geprezen. De Kroaat verzorgde dit seizoen al zes assists, een persoonlijk record.

Mandzukic is trouwens een van de slechts twee spelers die namens twee verschillende clubs scoorde in de Champions League-finale. De Kroaat deed dat in dienst van Bayern München (2013) en Juventus (2017). Ook Cristiano Ronaldo kreeg dit voor elkaar: hij trof doel namens Manchester United en Real Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.