'Manchester United stuurde scouts naar Spanje voor wervelende Danjuma'

Reacties

Arnaut Danjuma steekt in bloedvorm. De aanvaller kroonde zich woensdag tot de matchwinner tegen Bayern München en staat alweer op zes doelpunten in het huidige Champions League-seizoen. De prestaties van Danjuma blijven ook in Engeland niet onopgemerkt.

'Manchester United stuurde scouts naar Spanje voor wervelende Danjuma'
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
1 - 0
Bayern München
Bayern München

De Daily Mail schrijft dat scouts van Manchester United in Estadio de la Cerámica aanwezig waren om de verrichtingen van de 25-jarige Danjuma te volgen. In september konden ze hem al van dichtbij aan het werk zien toen Villarreal op bezoek ging op Old Trafford, en met 2-1 verloor. Danjuma maakte het rechtsback Diogo Dalot bijzonder lastig en bereidde het doelpunt voor van Paco Alcácer.

'Danjuma is de blikvanger van stuntploeg Villarreal'

Manchester United is achter de schermen druk bezig met de vorming van zowel de technische staf (Erik ten Hag is nadrukkelijk in beeld) als de selectie voor volgend seizoen. Spelers als Edinson Cavani, Jesse Lingard en Juan Mata gaan waarschijnlijk vertrekken en dus zijn verse krachten bijzonder welkom. Danjuma staat volgens de Engelse pers dus op het verlanglijstje. Ook Liverpool zou interesse hebben.

The Red Devils zullen wel diep in de buidel moeten tasten willen zij de Oranje-international overnemen. De gelimiteerde transfersom bedraagt naar verluidt 75 miljoen euro. Danjuma heeft nog een contract tot medio 2026.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.