'Manchester United speelt voor Zlatan en Rojo tegen Ajax'

Reacties

De fysieke tegenspoed van Marcos Rojo en Zlatan Ibrahimovic geeft de spelers van Manchester United extra motivatie om over anderhalve week af te rekenen met Ajax in de finale van het Europa League-toernooi.

'Manchester United speelt voor Zlatan en Rojo tegen Ajax'

Dat zegt Sergio Romero, de doelman die in de strijd om de Europa League de eerste doelman is van The Red Devils, een status die in de Premier League is voorbehouden aan David de Gea.

'Ik ben blij met wat we hebben bereikt, maar in Zweden (waar de finale wordt afgewerkt, red.) spelen we voor Zlatan en Marcos', laat de Argentijn optekenen door The Guardian. Zowel Rojo als Ibrahimovic is onlangs begonnen aan de revalidatie van een zware knieblessure.

'Dat is de schaduwzijde van het voetbal, het oplopen van zulke ernstige blessures. Maar ze hebben beiden voldoende drive en kracht om terug te komen', vervolgt de dertigjarige Romero, die verder aangeeft dat hij kan leven met zijn rol bij Manchester United.

'Natuurlijk zou ik graag de nummer één zijn, maar ik weet hoe de vlag erbij hangt. Mensen in Argentinië zijn al verbaasd dat ik hier zit, of ik nu de eerste of de tweede keeper ben. Ik ben nu actief voor een grote club, terwijl ik gedurende mijn loopbaan voornamelijk voor kleinere clubs heb gespeeld. Wat er hier ook gebeurt komende zomer, ik wil strijden voor een plek. Ik zou het niet zo erg vinden om hier mijn loopbaan te beëindigen.'

Samenvatting: hoe Manchester United moeizaam afrekende met Celta de Vigo

Samenvatting: hoe Man Utd de finale tegen Ajax bereikt
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.