Manchester United richt pijlen op Van de Beek

Reacties

Manchester United wil zich graag versterken met Donny van de Beek. De Ajacied staat hoog op het verlanglijstje van de gevallen grootmacht.

Manchester United richt pijlen op Van de Beek
© Pro Shots

Manchester United kampt met problemen op het middenveld. Paul Pogba sukkelt al het hele seizoen met blessures en er is een gebrek aan creativiteit. In de hoop dat op te lossen denkt de Engelse topclub aan Van de Beek. Het liefst zou Man Utd hem deze winter al naar de Premier League halen, maar dat staat Ajax niet toe.

De negenvoudig Oranje-international heeft in Amsterdam nog een contract tot medio 2022. Afgelopen zomer werd Van de Beek al hevig gelinkt aan Real Madrid. Hij tekende vervolgens een verbeterd contract, maar wilde zijn verbintenis met het oog op een toekomstige transfer niet verlengen.

Bij Ajax wordt rekening gehouden met een vertrek van de 22-jarige aanvallende middenvelder. De club heeft dan het liefst een vervanger direct klaar staan. Zo wordt met het oog op een transfer van Van de Beek of Hakim Ziyech de veelzijdige Mexicaan Roberto Alvarado nauwlettend in de gaten gehouden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.