'Manchester United akkoord over verkoop Maguire'

Reacties

Harry Maguire vertrekt waarschijnlijk bij Manchester United. De club is met West Ham United akkoord over de transfersom voor de verdediger, die zelf nog rond moet zien te komen met de Oost-Londenaren.

'Manchester United akkoord over verkoop Maguire'
© Pro Shots

Een eerste bod op Maguire werd afgewezen, maar inmiddels zijn de clubs het eens geworden over de transfersom, die 35 miljoen euro zou bedragen. Meerdere Engelse media, waaronder Sky Sports, The Athletic en de BBC, maken melding van de aanstaande transfer. Maguire moet het met zijn nieuwe club wel nog eens zien te worden over de persoonlijke voorwaarden. Omdat hij de stap graag maakt, levert dat waarschijnlijk geen problemen op.

Manchester United telde in 2019 maar liefst negentig miljoen euro neer voor Maguire. Een succesverhaal werd het echter niet. Omdat Maguire wisselvallig presteerde en op belangrijke momenten (klungelige) fouten maakte, was hij vaak het mikpunt van spot. Toch bleven de managers van Manchester United vertrouwen in hem houden, maar Maguire heeft de scepsis nooit kunnen overwinnen.

Ward-Prowse
West Ham United staat ook op het punt om James Ward-Prowse aan de selectie toe te voegen. The Athletic schrijft dat de middenvelder van Southampton, die door de club opgeleid is, voor 35 miljoen euro de overstap naar Londen maakt.

Bekijk hier al onze video's
Meer H. Maguire
Meer over H. Maguire
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.