Manchester City verdubbelt salaris beste verdediger van de Champions League

Reacties

Manchester City heeft het contract van Rúben Dias opengebroken en verlengd. De 24-jarige Portugese verdediger is nu tot medio 2027 verbonden aan de landskampioen.

Manchester City verdubbelt salaris beste verdediger van de Champions League
© Pro Shots

City nam Dias vorig jaar zomer voor 68 miljoen euro over van Benfica. Sinds zijn komst naar het Etihad Stadium maakt de concurrent van Nathan Aké grote indruk. Zo werd Dias als eerste Premier League-verdediger ooit gekroond tot Speler van het Jaar en werd hij verkozen tot beste verdediger van de Champions League. Zijn ijzersterke optredens hebben geresulteerd in een nieuw contract, dat volgens verschillende Engelse media flink is opgewaardeerd. Dias zou zijn oude salaris van ruim 100.000 euro per week verdubbelen.

'Spelen voor City heeft al mijn verwachtingen overtroffen en het is een absoluut genoegen om deel uit te maken van zo'n ongelooflijke selectie', zegt Dias op de clubsite van The Citizens. 'Ik wil Pep (Guardiola, red.) en de technische staf bedanken voor de manier waarop ze me hebben geholpen om me als speler te ontwikkelen en me blijven pushen om te verbeteren.'

Begiristain
'Ondanks dat hij hier pas een jaar is, heeft Rúben al lang en breed bewezen een vitaal onderdeel van de ploeg te zijn', vervolgt technisch directeur Txiki Begiristain. 'Hij heeft alles wat je zoekt in een centrale verdediger en zal een belangrijk onderdeel vormen in onze drive om de club de komende jaren nog meer successen te bezorgen.' 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.