Manchester City stalt Celina na FC Twente bij Ipswich Town

Reacties

Manchester City heeft Bersant Celina voor volgend seizoen definitief ondergebracht bij Ipswich Town. Na een verhuurperiode bij FC Twente komt de buitenspeler volgend jaar uit in het Championship.

Manchester City stalt Celina na FC Twente bij Ipswich Town

Het leek er al sterk op dat de toekomst van Celina in het Championship zou liggen. Momenteel is de twintigjarige huurling met zijn nieuwe ploeg op trainingskamp in Ierland. Met vijf treffers leverde de Kosovaar een wezenlijke bijdrage aan de zevende plaats van de Tukkers in de Eredivisie.

Celina maakte in 2012 de overstap naar de jeugdopleiding van The Citizens. Hij kwam destijds van Strømsgodset IF uit Noorwegen. Op tweejarige leeftijd verhuisde hij met zijn gezin naar het Scandinavische land.

Celina staat nog tot 2020 onder contact bij de club uit Manchester. In 2016 maakte hij zijn Premier League-debuut tegen Leicester City. Volgend seizoen mag de dribbelaar zijn kunsten vertonen op Portman Road. The Tractor Boys eindigden het afgelopen seizoen op de zestiende plaats op het tweede Engelse niveau.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.