Manager Arsenal Vrouwen deelt positieve update over in elkaar gezakte speelster

Reacties

Jonas Eidevall, manager van Arsenal Vrouwen, heeft een positieve update gegeven over de situatie rondom Frida Maanum. De Noorse middenvelder zakte zondagmiddag in elkaar tijdens het duel met Chelsea in de finale van de Women’s League Cup, maar is nu 'stabiel'.

Manager Arsenal Vrouwen deelt positieve update over in elkaar gezakte speelster
© Pro Shots

Zonder bal in de buurt, ging Maanum zondag in de extra tijd van het duel met Chelsea naar het gras. Verschillende collega’s van Arsenal zagen het gebeuren en seinden de medische staf van de club direct in. De middenvelder werd snel medisch verzorgd, waarna ze na een tijdsbestek van zeven minuten met een brancard van het veld werd gedragen. Een zeer akelige situatie.

Gelukkig voor Maanum is de situatie rondom haar nu 'stabiel' en ze is 'bij bewustzijn', zo liet Eidevall los. De manager sprak zelfs al even met zijn speler na het moment. Eidevall noemt het bij de BBC nog altijd een 'eng moment'. 'We gaven vanaf dat moment niet meer om winnen, maar om Frida. We wilden haar kampioen maken.'

Die laatste wens kwam uit voor Arsenal. Door een doelpunt van Stina Blackstenius in de 116de minuut van de verlenging gingen The Gunners met de trofee aan de haal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.