Man Utd onthult reden achter het nieuwe juichen van Cristiano Ronaldo

Reacties
Man Utd onthult reden achter het nieuwe juichen van Cristiano Ronaldo
© ..
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Cristiano Ronaldo liet zondag zijn bevrijdende doelpunt niet volgen door zijn karakteristieke juichen. De aanvaller had daarvoor een bijzondere reden.

Na zijn bejubelde treffer tegen Everton had menigeen verwacht dat Ronaldo zijn traditionele Siu eindelijk weer zou laten zien. Maar dat gebeurde niet. Na zijn zevenhonderdste treffer in clubverband koos de Portugees voor een andere manier om het feestje te vieren; met zijn hoofd naar achteren, zijn ogen dicht en zijn handen gevouwen op zijn borst.

Manchester United doet uit de doeken waarom het gebruikelijke Siu werd vervangen. Het ging om een portie zelfspot, zo onthult de club van Erik ten Hag. Het was een knipoog van CR7 naar de vaak lacherige reacties van zijn medespelers op de dutjes. Die doet hij namelijk schijnbaar met de handen zo gevouwen op de borst…

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.