Ronaldo bereikt ongekende mijlpaal van 700 clubdoelpunten

Cristiano Ronaldo heeft zondag zijn zevenhonderdste doelpunt in clubverband gemaakt. De Portugees viel in voor de geblesseerde Anthony Martial en zette Manchester United op bezoek bij Everton op 1-2.

Everton
Everton
1 - 2
Manchester United

Het gaat de afgelopen tijd regelmatig over Ronaldo bij United, waar manager Erik ten Hag nog niet vaak een basisplaats over heeft in de Premier League. Ook zondag niet, want Antony, Martial en Marcus Rashford vormden de aanval tegen The Toffees.

Doordat Martial, die de plek van Jadon Sancho in de basis innam, in de eerste helft geblesseerd naar de kant moest, mocht Ronaldo invallen. Vlak voor rust sloeg de Portugees toe. Na een pass van Casemiro verschalkte hij keeper Jordan Pickford.

Voor Ronaldo was het dus zijn zevenhonderdste clubdoelpunt, een mijlpaal voor de 37-jarige aanvaller. 144 van die doelpunten maakte hij in dienst van United.