Man Utd meldt vol trots bezoekerscijfers van recordbrekend seizoen

Reacties

Nog nooit heeft Manchester United in één seizoen zoveel tickets verkocht voor thuiswedstrijden. Zaterdagavond meldde de club via de officiële kanalen dat na de Europese overwinning op Real Betis het clubrecord is verbroken.

Man Utd meldt vol trots bezoekerscijfers van recordbrekend seizoen
© Pro Shots

'Meer dan 2,3 miljoen tickets zijn verkocht dit seizoen, waarmee het vorige record van het seizoen 2016/17 is verbroken.' Het nieuwe record is niet los te zien van de prestaties onder manager Erik ten Hag. Man Utd zette het vorige record zes jaar geleden neer, toen de club ten koste van Ajax de Europa League won.

© Pro Shots

Dit seizoen waren de lotingen in het voordeel van Man Utd. Zo waren de eerste drie wedstrijden in het inmiddels gewonnen League Cup-toernooi allemaal op Old Trafford en ook in de strijd om de FA Cup hoefde Man Utd geen enkele uitwedstrijd te spelen. In de kwartfinale is Fulham de tegenstander op Old Trafford, daarvoor werden West Ham United, Reading en Everton verslagen in Manchester. De eventuele (halve) finale wordt op Wembley gespeeld.

De kans is groot dat Man Utd het verkooprecord nog verder gaat aanscherpen dit seizoen. In de achtste finale van de Europa League tegen Real Betis werd een goede uitgangspositie neergezet (4-1) en dus lonkt de kwartfinale van het toernooi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.