Man Utd deelt statement over veelbesproken Rashford

Reacties

Manchester United heeft met een update gereageerd op alle verhalen rond Marcus Rashford. De club laat weten dat de aanvaller 'verantwoordelijkheid heeft genomen voor zijn acties'.

Man Utd deelt statement over veelbesproken Rashford
© Pro Shots

Rashford meldde zich vrijdag ziek bij Manchester United. Vervolgens meldde The Athletic dat meerdere bronnen bevestigden dat de 26-jarige Engelsman donderdagavond nog was uitgegaan in Belfast. Hij zou per privévliegtuig vrijdagavond vroeg weer geland zijn in Manchester. Rashford maakte zondag geen deel uit van de wedstrijdselectie bij het FA Cup-duel met Newport County.

Ten Hag wilde na die wedstrijd niet ingaan op de situatie rond een van zijn prominente spelers. De Nederlander sprak herhaaldelijk van een 'interne kwestie'. Maandagavond deelde United een statement met verschillende Britse media. 'Marcus heeft verantwoordelijkheid genomen voor zijn acties. Dit is opgelost als een interne kwestie, die nu is afgehandeld', liet de club weten.

Of Rashford een sanctie heeft gekregen en wat die straf dan inhoudt, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat hij weer mee gaat trainen en dat hij donderdagavond beschikbaar is voor de Premier League-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Rashford
Meer over M. Rashford
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.