Man United licht optie in contract revaliderende Ibrahimovic niet

Reacties

Manchester United heeft besloten de optie in het contract van Zlatan Ibrahimovic niet te lichten. Dat blijkt uit het overzicht dat de Premier League vrijdagmiddag publiceerde waarin de clubs aangeven van welke spelers de verbintenis niet wordt verlengd.

Man United licht optie in contract revaliderende Ibrahimovic niet

Formeel betekent de beslissing van Manchester United dat het niet onder dezelfde voorwaarden verder wil gaan met Ibrahimovic.

De 35-jarige aanvaller liep op 20 april een zware knieblessure op tijdens het Europa League-duel met Anderlecht. Een kleine week later werd de Zweed in de Verenigde Staten geopereerd. Ibrahimovic zal nog maanden moeten revalideren. 

Manchester United nam de Zweed medio 2016 transfervrij over van Paris Saint-Germain. Ibrahimovic was in Premier League-verband goed voor zeventien treffers in 28 duels. Tevens had hij met twee goals in de finale tegen Southampton een groot aandeel in de eindzege in het League Cup-toernooi.

Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola liet onlangs optekenen dat Ibrahimovic van plan is om eerst met Manchester United te praten alvorens de andere aanbiedingen naast elkaar te leggen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.