Malen traint al mee bij Dortmund met dank aan PSV

Reacties

Donyell Malen heeft zich dinsdag al laten zien op het trainingsveld bij Borussia Dortmund. De laatste details van de transfer van de PSV'er moeten nog worden afgerond, maar de lichten stonden wel al op groen om mee te trainen.

Malen traint al mee bij Dortmund met dank aan PSV
© Pro Shots

Dortmund deelde dinsdagochtend beelden van Malen die op het trainingsveld stond in het Zwitserse Bad Ragaz, waar de Duitse topclub op trainingskamp is. De Oranje-international reisde daar zondag al heen voor de medische keuring en is nu dus al aangesloten bij de voorbereiding op komend seizoen.

PSV heeft een speciale trainingsvergunning verleend, zodat Malen al bij de BVB-selectie kan aansluiten. De laatste details van de transfer moeten nog worden uitgewerkt, meldt Dortmund. Daarna wordt de overstap snel bevestigd door beide clubs. Vorige week donderdag werd al bekend dat de transfer van de 22-jarige aanvaller op hoofdlijnen rond is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Malen en Dortmund begint het nieuwe seizoen op 7 augustus met een bekerwedstrijd tegen SV Wehen. Een week later staat het eerste Bundesliga-duel van het nieuwe voetbaljaar op het programma: Eintracht Frankfurt-thuis.

'Vernieuwd PSV gaat vol voor de titel, dat wordt nog een flinke klus'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.