Malatyaspor hoopt op transfervrije Mokhtar

Reacties

Youness Mokhtar zet zijn loopbaan mogelijk voort in Turkije. De buitenspeler van PEC Zwolle heeft een aanbieding van Malatyaspor in beraad. Maar er liggen meer kapers op de kust.

Malatyaspor hoopt op transfervrije Mokhtar

Mokhtar besloot zijn aflopende contract in Zwolle niet te verlengen en kan zodoende transfervrij naar een nieuwe werkgever. De 26-jarige aanvaller heeft na een sterk seizoen in Zwolle over aandacht niet te klagen.

Meerdere clubs in Turkije als ook in Italië hebben serieuze interesse. Malatyaspor deed de in Utrecht geboren aanvaller al een aanbieding.

'Youness neemt geen overhaaste beslissing', laat zaakwaarnemer Cankut Ercan weten. 'Belangrijk is wat de club en de trainer met hem van plan zijn. Youness wil wekelijks spelen.'

'De speelstijl en het profiel van Youness liggen de clubs in Turkije goed. Hij staat open voor deze competitie, net zoals de Italiaanse. Belangrijk is dat hij door kan groeien.'

Mokhtar, afgelopen seizoen goed voor acht doelpunten en vijf assists, trok in 2015 van FC Twente naar Al-Nasr. Dat avontuur in Saoedi-Arabië was geen succes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.