Málaga rond met voormalig concurrent Stekelenburg

Carlos Kameni (27) staat op het punt te worden gepresenteerd als de nieuwe keeper van Málaga. Espanyol, de club waar de doelman uit Kameroen op een zijspoor is beland, meldt dat alle partijen nagenoeg akkoord zijn. Kameni was de laatste dagen door de tweede club van Catalonië al vrijgesteld om de overgang af te kunnen ronden.

Málaga rond met voormalig concurrent Stekelenburg

Het Málaga van Ruud van Nistelrooy en Joris Mathijsen is al tijden op zoek naar een nieuwe doelman. Vorige zomer haalde de Andalusische club een compleet elftal aan nieuwe spelers. De positie van de keeper was nagenoeg de enige in La Rosaleda die níét werd versterkt. Afgelopen dinsdag tijdens het bekerduel met Real Madrid (0-1 verlies) blunderde Málaga's huidige eerste keus Willy Caballero bij het enige doelpunt.

De rol van Kameni bij Espanyol is sinds dit seizoen, na zeven overwegend succesvolle jaren, uitgespeeld. Vorige zomer leek hij de nieuwe doelman te worden van AS Roma. Na lang wikken en wegen en een periode van tegenstrijdige berichtgeving koos de clubleiding uiteindelijk voor Maarten Stekelenburg. Espanyol liep destijds een transfersom mis van twee miljoen euro. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's