Makkelie in paar dagen van KKD naar Bayern München - Barcelona

Reacties

Danny Makkelie is aangesteld als scheidsrechter bij de Champions League-wedstrijd tussen Bayern München en Barcelona. De groepswedstrijd staat natuurlijk in het teken van de terugkeer van Robert Lewandowski.

Makkelie in paar dagen van KKD naar Bayern München - Barcelona
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 0
Barcelona
Barcelona

Na een lange transfersoap legde Bayern zich na het einde van afgelopen seizoen neer bij een vertrek van de topscorer, die inmiddels ook flink op dreef is bij Barcelona. Zaterdagavond maakte hij in La Liga tegen Cádiz alweer zijn negende doelpunt van het seizoen. Driemaal scoorde hij in de Champions League, zes keer was het raak in de competitie.

Lewandowski, die vorig seizoen nog vijftig doelpunten maakte in dienst van Bayern, start dinsdagavond zo goed als zeker, hij kreeg immers rust in de wedstrijd tegen Cádiz. Dat gold niet voor Frenkie de Jong, die juist weer eens een basisplaats had. Memphis Depay speelde 57 minuten tegen Cádiz, hij werd afgelost door Lewandowski.

Makkelie wordt dinsdag geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Het trio was vrijdag nog actief in de Keuken Kampioen Divisie bij de wedstrijd PEC Zwolle - Willem II.

PEC Zwolle
PEC Zwolle
2 - 2
Willem II
Willem II
UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep C UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
6
0
0
18-2
+16
18
2
Internazionale
6
3
1
2
10-7
+3
10
3
Barcelona
6
2
1
3
12-12
0
7
4
Viktoria Plzen
6
0
0
6
5-24
-19
0
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.