Madrileens charmeoffensief van Hakimi nu al begonnen

Reacties

Mocht Real Madrid nog een rechtsback zoeken, kan Achraf Hakimi altijd gebeld worden. De in Madrid geboren vleugelverdediger met Marokkaanse roots ziet een terugkeer naar zijn jeugdclub als serieuze optie.

Madrileens charmeoffensief van Hakimi nu al begonnen
© Pro Shots

Hakimi was zeven toen hij in de jeugdopleiding van Real Madrid terechtkwam, maar via een omweg bereikte hij de top in het voetbal. Hij werd twee jaar lang verhuurd aan Borussia Dortmund, vervolgens verkocht aan Internazionale en door de Italianen met winst doorverkocht aan Paris Saint-Germain. Tussendoor werd de nu 24-jarige rechtsback een dragende kracht van Marokko en blonk hij met name uit op het WK in Qatar.

Bij PSG beschikt Hakimi nog over een doorlopend contract, maar over een terugkeer bij Real Madrid kan altijd worden gepraat. Dat zegt zaakwaarnemer Alejandro Camaño in gesprek met AS. 'Hij is nu vijf jaar weg uit Madrid, maar als jeugdspeler is Madrid altijd een thuis voor hem. De stad en club zitten in zijn hart. Als Real Madrid belt, gaan we uiteraard luisteren.'

Toch weet Camaño ook dat Hakimi op dit moment ook goed op zijn plek zit bij PSG. 'Zijn hart spreekt Real Madrid, maar zijn kleuren zijn nu die van PSG. Dat is ons huidige project, daar focussen we ons op. Zij hebben veel tijd en moeite in hem gestoken en dus zit hij voor de volle honderd procent met zijn gedachten bij PSG.' Behalve als Real Madrid belt dus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.