Maddison deelt plaagstootje uit aan Liverpool na veelbesproken VAR-ophef

Reacties

James Maddison heeft op humoristische wijze stilgestaan bij alle ophef over de VAR die vorige week ontstond na de Premier League-topper tussen Tottenham Hotspur en Liverpool (2-1).

Maddison deelt plaagstootje uit aan Liverpool na veelbesproken VAR-ophef
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 1
Liverpool
Liverpool
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Een ogenschijnlijk geldig doelpunt van Liverpool-aanvaller Luis Díaz werd om onbegrijpelijke reden afgekeurd. Al snel werd duidelijk dat het om een menselijke fout van de VAR ging. De uitslag bleef staan, waardoor Tottenham Hotspur drie belangrijke punten pakte. Jürgen Klopp stelde afgelopen week dat een replay de enige mogelijke manier was om die arbitrale dwaling goed te maken, maar zover kwam het niet.

Inmiddels heeft Klopp het VAR-incident achter zich gelaten. Maar Maddison kon het niet laten om bij de start van de interlandperiode nog even een plaagstoot uit de delen aan Liverpool. De spelmaker van Spurs plaatste op Instagram een afbeelding van zichzelf en Trent Alexander-Arnold met daarbij de tekst: 'Hij vraag nog steeds om een replay'. Zal Liverpool-back er inmiddels ook om kunnen lachen?

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.