Maatregelen Willem II: directie levert salaris in, fans om gunst gevraagd

Reacties

Willem II heeft de nodige maatregelen genomen om door de crisisperiode heen te komen. De directie levert salaris in zo wordt woensdagavond op de site van de Tilburgers bekendgemaakt.

Maatregelen Willem II: directie levert salaris in, fans om gunst gevraagd

'De directie neemt zelf het initiatief en levert voor de periode waarin we zonder supporters spelen 15% van het salaris in. Tevens gaat de club hierover met iedereen binnen de organisatie in gesprek', zo is in de verklaring te lezen.

De nummer vijf van Nederland doet ook een beroep op de fans. 'Om deze periode door te komen en op lange termijn financieel gezond te blijven vragen wij jullie, supporters en sponsoren, om de club ook tijdens de voetballoze maanden te helpen. Dit keer niet vanaf de tribunes, maar door de club een extra steuntje in de rug geven. Veel supporters en business room-houders laten weten het afgebroken seizoen te laten voor wat het is en daarvoor geen financiële tegemoetkoming te vragen. Een fantastisch gebaar waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn en waarvan wij hopen dat veel Willem II'ers dit mooie voorbeeld volgen.'

Bovendien wordt door de Tilburgers ook gekeken naar manieren om de fans tegemoet te komen. 'Het voortijdig afbreken van het seizoen is voor Willem II aanleiding geweest om de voorgenomen prijsverhogingen voor seizoenkaarthouders en businessclubleden met een seizoen uit te stellen. Daarnaast voelen wij ook de behoefte om seizoenkaarthouders en businessclubleden die er komend seizoen weer bij zijn tegemoet te komen. Zo kunnen zij op vertoon van de nieuwe seizoenkaart of businesskaart gratis naar onze eerste Europese thuiswedstrijd. Informatie over de start van de seizoenkaartenverkoop en sponsorpakketten voor volgend seizoen worden binnen twee weken bekendgemaakt.'

De KNVB besloot vrijdag dat Willem II het laatste Europa League-ticket van Nederland krijgt. Dit tot woede van FC Utrecht. Daardoor mogen de Tilburgers zich opmaken voor Europees voetbal, al heeft FC Utrecht wel aangekondigd nog naar de rechter te stappen. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Willem II
Meer over Willem II
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.