Maakte Gakpo nou één of twee goals? 'Hoorde dat hij van mij was'

Reacties

Cody Gakpo speelde donderdagavond een sterke pot tegen Sparta Praag in de Europa League. Hij was verantwoordelijk voor twee treffers, al scheelde dat niet veel.

Maakte Gakpo nou één of twee goals? 'Hoorde dat hij van mij was'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
6 - 1
Sparta Praag
Sparta Praag

Liverpool schoot donderdag uit de startblokken met vier goals binnen een kwartier. De vierde kwam op naam van Gakpo, die goed voor zijn man kwam en binnentikte. In de tweede helft maakte hij er nog één. Het schot van Harvey Elliott vloog richting doel en via de hak van Gakpo ging de bal binnen. Op de beelden is duidelijk te zien dat de Nederlander de bal bewust verlengde, maar hij twijfelde zelf of hij hem op zijn naam zou krijgen.

Klik op de tekst in de post om de video te kunnen bekijken:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik hoorde dat hij van mij was', lachte Gakpo na afloop via de clubkanalen van Liverpool. 'Het was duidelijk een goed schot van Harv. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zeker wist of hij op doel zou gaan of niet. Dus heb ik hem licht getoucheerd en toen vloog hij binnen.' Daarmee staat Gakpo nu op vier goals en een assist in zes Europa League-wedstrijden.

Voor Gakpo maakte het niet uit dat Liverpool de eerste wedstrijd ook al met ruime cijfers won en dat er dus niet veel meer op het spel stond. 'De score uit de eerste wedstrijd maakt niet uit. Het is weer een kans om te winnen, goed voetbal te spelen en een leuke avond te hebben met de jongens. Daar genieten we op dit moment enorm van. De eerste twintig minuten waren fantastisch. Zo begin je het liefst elke wedstrijd. Dat was alles wat we ons konden wensen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Meer C. Gakpo
Meer over C. Gakpo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.