Maakt recordaankoop Kane zijn status waar in Duitse topper?

ADVERTORIAL – Bayern München staat vanavond tegen misschien wel zijn grootste uitdager in het nieuwe Bundesliga-seizoen. Blijft het Bayer Leverkusen van Xabi Alonso overeind op bezoek bij de kampioen of wint Bayern? Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL.

Maakt recordaankoop Kane zijn status waar in Duitse topper?
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 2
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Twee teams hebben na drie speelrondes in de Bundesliga nog geen punten gemorst. Dat zijn Bayern en Leverkusen. De subtopper heeft het kijkend naar het doelsaldo zelfs nog iets beter gedaan. De ploeg van Alonso scoorde in de eerste drie competitiewedstrijden elf keer, terwijl Bayern ook al negen keer het net vond. Spektakel lijkt dus in aantocht.

Bayern werd in de laatste speelronde voor de interlandperiode al flink uitgedaagd. Op bezoek bij Borussia Mönchengladbach kwam het elftal van Thomas Tuchel door goals van Leroy Sané en de pas achttienjarige Mathys Tel terug van een 1-0 achterstand. Het was een frustrerende wedstrijd voor Harry Kane, die geen van zijn drie doelpogingen tussen de palen kreeg. De dertigjarige Engelsman had in zijn eerste twee Bundesliga-optredens wel gedaan wat van hem verwacht werd: scoren. De drievoudig topscorer van de Premier League weet dat van hem Robert Lewandowski-achtige cijfers verwacht worden. Bayern legde een transfersom van honderd miljoen euro op tafel om hem weg te halen bij Tottenham Hotspur en heeft een jaar na het vertrek van de Pool eindelijk een opvolger van Lewandowski gevonden.

Met een quotering van 1.75 voor een doelpunt is Kane de favoriet om te scoren. JACKS.NL biedt ook een Special aan voor deze Duitse kraker: Harry Kane scoort in de eerste helft (3.75).

Doelpuntenmakers Bayern München - Bayer Leverkusen

- Harry Kane: 1.75
- Serge Gnabry: 2.80
- Leroy Sané: 2.95

- Victor Boniface: 2.60
- Patrik Schick: 2.80
- Florian Wirtz: 5.40

Zoals gezegd is Leverkusen uitstekend aan het seizoen begonnen. De club lijkt met Alonso een ware toptrainer te hebben gevonden. De voormalige spelverdeler van onder meer Liverpool, Real Madrid én Bayern kreeg in oktober vorig jaar de leiding in de BayArena. In de aanloop naar zijn eerste volledige seizoen bij Leverkusen werd de selectie flink versterkt. Duits international Jonas Hofmann kwam over van Gladbach, Granit Xhaka werd overgenomen van Arsenal, Alejandro Grimaldo maakte transfervrij de overstap vanaf Benfica en de van Union St. Gillis overgenomen Victor Boniface moet de nieuwe goalgetter worden. Sterker, dat is de 22-jarige Nigeriaan eigenlijk al. Boniface scoorde in de eerste drie speelrondes al vier keer.

Met een odd van 1.57 voor een zege is Bayern de favoriet, terwijl voor een overwinning van Leverkusen een quotering van 5.20 staat. Ook interessant: de notering van 1.81 voor minstens vier goals in de Allianz Arena vanavond.

Geniet met extra spanning van de Bundesliga-topper door mee te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's