Lukaku luistert rentree bij Chelsea op met snelle treffer

Reacties

Romelu Lukaku heeft tijdens zijn officiële rentree bij Chelsea direct gescoord. De Belgische spits, die voor circa 115 miljoen euro werd overgenomen van Internazionale, vond in de stadsderby met Arsenal binnen een kwartier het net.

Lukaku luistert rentree bij Chelsea op met snelle treffer
Imago
Arsenal
Arsenal
0 - 2
Chelsea
Chelsea

Lukaku kreeg in het uitduel met The Gunners een basisplaats toebedeeld door trainer Thomas Tuchel en betaalde dat vertrouwen meteen terug. Op aangeven van rechtervleugelverdediger Reece James tikte de 28-jarige aanvaller van dichtbij binnen. Voor Lukaku is het al het derde seizoen op rij dat hij in zijn eerste duel raak schiet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lukaku stond tussen 2011 en 2014 ook al onder contract bij The Blues, maar een doorbraak op Stamford Bridge bleef uit. Na omzwervingen bij Everton, Manchester United en Internazionale keerde de 28-jarige aanvaller deze zomer terug op het oude nest. Het thuisduel met Crystal Palace kwam vorige week nog te vroeg voor Lukaku, maar tegen stadgenoot Arsenal mocht de Belg in de basis starten. De weer herstelde Hakim Ziyech begon op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.