Ludogorets kent goede generale voor 'mission impossible' in Amsterdam

Reacties

Ludogorets heeft zondagavond in de Bulgaarse competitie goede zaken gedaan. Op eigen veld legde de Europa League-tegenstander van Ajax Beroe overtuigend met 5-0 over de knie.

Ludogorets kent goede generale voor 'mission impossible' in Amsterdam
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 1
Ludogorets
Ludogorets

Eigenlijk waren de zaken binnen een half uur al beklonken. Franco Russo en Bernard Tekpetey zorgden ervoor dat Ludogorets al snel in veilige haven was. Jakub Piotrowski maakte aan eventueel resterende onzekerheid voor eens en altijd een einde door voor de derde goal te zorgen, Caio Vidal maakte de vierde en Spas Delev voltooide de score een paar minuten voor tijd: 5-0. Ludogorets bevindt zich in de subtop van de Prva Liga, met vier zeges en twee nederlagen na zes speelrondes.

De volgende klus voor de Bulgaarse ploeg is een schier onmogelijke: in de Johan Cruijff Arena moet de ploeg van Sergio Padt – die vanavond overigens rust kreeg – de 1-4 nederlaag die het donderdag jongstleden tegen Ajax leed zien weg te poetsen. In het wonderbaarlijke geval dat ze in die missie slagen, wacht de poulefase van de Europa League. Anders gaat Ludogorets verder in de Conference League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.