Luckassen krijgt zijn zin en verlaat PSV voor Bundesliga-avontuur

Reacties

Derrick Luckassen houdt het al na één seizoen voor gezien in Eindhoven. De verdediger verruilt PSV per direct voor Hertha BSC, dat hem één seizoen huurt van PSV. De formatie uit Berlijn heeft tevens een optie tot koop op Luckassen bedongen.

Luckassen krijgt zijn zin en verlaat PSV voor Bundesliga-avontuur

Luckassen (23) zat al niet bij de wedstrijdselectie van PSV voor het uitduel met BATE Borisov, omdat hij bezig was met het afronden van een transfer. Nu al het papierwerk in orde is gemaakt, kan de mandekker zich officieel speler van Hertha noemen. In Berlijn wordt hij ploeggenoot van voormalig PSV'er Karim Rekik en Javairo Dilrosun. 

PSV nam Luckassen vorig jaar voor zo'n vijf miljoen euro over van AZ. In Eindhoven kon hij nimmer uitgroeien tot een vaste waarde. Luckassen kreeg in het afgelopen seizoen in de Eredivisie maar negen keer een basisplaats. Met de komst van onder anderen Trent Sainsbury namen de kansen op speeltijd verder af.

Luckassen wilde vertrekken en heeft met een tijdelijke overstap naar Hertha zijn zin gekregen. De club uit Berlijn won zijn eerste competitiewedstrijd tegen 1. FC Nürnberg met 1-0.

Een samenvatting van de wedstrijd tussen Hertha BSC en FC Nürnberg.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.