Lozano vliegt naar Nederland en slaat trainingskamp PSV over

Hirving Lozano slaat het trainingskamp van PSV in Doha helemaal over. De Mexicaan keert in plaats daarvan terug naar Nederland, om begin volgende week vervolgens aan te sluiten bij de rest van de selectie van trainer Mark van Bommel.

Lozano vliegt naar Nederland en slaat trainingskamp PSV over

Eerder werd al bekend dat Chucky niet direct met de Eindhovenaren zou afreizen naar Qatar, omdat hij vanwege privéproblemen nog een tijdje in Mexico zou blijven. Nu is duidelijk geworden dat hij dinsdag afreist naar Eindhoven. 'De technische staf kiest ervoor om de Mexicaan een lange, gecompliceerde reis te besparen, die hem in de trainingsarbeid parten zou spelen', zo laat de club weten.

In plaats van zich bij zijn ploeggenoten in Doha te voegen, traint Lozano de komende dagen individueel op De Herdgang. 'Die reis (naar Doha, red.) zou dermate zwaar zijn dat hij niet direct zou kunnen trainen', legt Van Bommel uit. 'Omdat wij vrijdag spelen, bleef er effectief maar één trainingsdag over. Dan kan hij beter vier dagen goed werken in Nederland en maandag bij ons aansluiten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen