Lozano arriveert in Italië voor afronden toptransfer

Reacties

De recordtransfer van PSV'er Hirving Lozano naar Napoli nadert zijn voltooiing. De aanvaller is dinsdag met een privéjet in Italië gearriveerd, om de deal af te ronden.

Lozano arriveert in Italië voor afronden toptransfer

Lozano (24) werd op het vliegveld van Rome verwelkomd door Napoli-supporters en poseerde met een sjaal van de Italiaanse topclub. Hij wordt woensdag medisch gekeurd en als er geen problemen aan het licht komen, zal Lozano aansluitend zijn handtekening zetten onder een meerjarig contract. Chucky wordt de duurste uitgaande transfer van PSV en de duurste ingaande transfer van Napoli. Naar verluidt gaat het om een bedrag van rond de 42 miljoen euro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PSV nam Lozano in 2017 over van Pachuca en al snel groeide hij uit tot absolute smaakmaker in Eindhoven. Ook bij het Mexicaanse nationale elftal vertolkte de aanvaller een hoofdrol, onder meer op het WK in Rusland. Het afgelopen seizoen wisselde Lozano briljante momenten af met mindere fases, maar was hij alsnog goed voor zeventien goals en acht assists in de Eredivisie.

Bij Napoli gaat Lozano onder trainer Carlo Ancelotti spelen. De ervaren Italiaan leidde de Napolitanen afgelopen seizoen naar een tweede plaats in de Serie A, en dus een Champions League-ticket. Lozano speelde in totaal 79 officiële wedstrijden voor PSV en maakte daarin veertig doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.