Löw zegt bij voorbaat Nederlands elftal af

Reacties

Mocht de KNVB in Joachim Löw een potentiële opvolger van de vertrokken bondscoach Frank de Boer zien, kan de bond zichzelf een belletje besparen. De scheidend bondscoach van Duitsland heeft geen interesse in Oranje.

Löw zegt bij voorbaat Nederlands elftal af
© Pro Shots

Het thema kwam ter sprake tijdens de afsluitende persconferentie van Löw als keuzeheer van Duitsland. De coach had oorspronkelijk een contract tot en met het WK van 2022, maar Löw besloot om na het huidige EK te stoppen. Na de nederlaag tegen Engeland in de achtste finale zit het Duitse avontuur voor Löw erop.

Samen met teammanager Oliver Bierhoff schoof Löw aan en daarin meldde de 61-jarige Duitser dat hij geen interesse heeft in een baan bij de KNVB. Eerder had Löw al aangekondigd dat hij zijn rust wil pakken na vijftien zware jaren bij de Duitse voetbalbond. 'Ik heb nog geen plannen gemaakt. De rust zal mij goed doen, daarom ga ik ook niet meteen op zoek naar wat nieuws. De teleurstelling van dit toernooi raak je ook niet zomaar kwijt. Maar ik heb nooit gezegd dat ik met pensioen ga, er zullen ongetwijfeld kansen voorbijkomen die mij interesseren', aldus Löw op de website van de Duitse bond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.