Lopetegui geeft Ødegaard duidelijk signaal bij Real Madrid

Reacties

Martin Ødegaard maakt als enige selectiespeler van Real Madrid geen deel uit van de kern voor het duel om de Europese Super Cup met Atlético Madrid. De toekomst van de aanvaller lijkt voorlopig dan ook niet bij de Spaanse topclub te liggen.

Lopetegui geeft Ødegaard duidelijk signaal bij Real Madrid

De afgelopen twee seizoenen werd Ødegaard door Real Madrid verhuurd aan SC Heerenveen. In Friesland groeide de aanvaller uit tot een vaste waarde. Deze zomer keerde hij terug naar Spanje, maar voor een nieuwe kans in het eerste elftal lijkt het te vroeg.

Waar trainer Julen Lopetegui namelijk volop talenten en zelfs geblesseerde spelers meeneemt naar Talinn, is er voor Ødegaard geen plaats in zijn 29-koppige wedstrijdselectie. Volgens AS is een nieuw vertrek van de negentienjarige Noor in de maak en zouden Aston Villa en Derby County al belangstelling getoond hebben.

Ødegaard verruilde Strømsgodset IF in januari 2015 voor Real Madrid, dat destijds onder meer Ajax aftroefde in de strijd om de komst van de Noorse international. De aanvaller slaagde er echter niet in door te breken in Madrid en zijn status als wonderkind is inmiddels behoorlijk vervaagd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.