Lof voor Gravenberch bij Bayern: 'Moest lang wachten op zijn kans'

Reacties

Het is Ryan Gravenberch nog niet gelukt om een basisplaats af te dwingen bij Bayern München, maar trainer Thomas Tuchel is wel tevreden over de middenvelder. Op het wekelijkse perspraatje van de Duitser kwam de ontwikkeling van de Nederlander ter sprake.

Lof voor Gravenberch bij Bayern: 'Moest lang wachten op zijn kans'
© Pro Shots
Werder Bremen
Werder Bremen
1 - 2
Bayern München
Bayern München

Gravenberch speelde dit seizoen 21 wedstrijden in de Bundesliga, waarvan negentien als invaller. Hij is niet blij met zijn rol bij de club en daarom spreekt Tuchel positieve woorden over hem. In het duel met Werder Bremen kreeg Gravenberch wel een basisplaats. 'Ryan heeft het goed gedaan in Bremen', aldus Tuchel. 'Hij werkte hard, was zeker aan de bal en had ook gevaarlijke passes. Hij heeft lang gewacht op zijn kans.'

De twintigjarige Gravenberch maakte afgelopen zomer voor een slordige twintig miljoen euro de overstap van Ajax naar Bayern, maar zit in München dus vooral op de bank. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2027 en er zouden al gesprekken met andere clubs zijn gevoerd, waaronder Liverpool.

Ondertussen is Gravenberch wel hard op weg om met Bayern kampioen van Duitsland te worden. Met nog drie wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer twee Borussia Dortmund één punt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.