Locadia terug bij Brighton: komt er nog een rentree in de Premier League?

Reacties

Jürgen Locadia staat weer op het trainingsveld bij Brighton Hove & Albion. Voor de 27-jarige spits gloort heel voorzichtig een onverwachte rentree bij de Premier League-club aan de horizon.

Locadia terug bij Brighton: komt er nog een rentree in de Premier League?
© Pro Shots

Locadia verdedigde in augustus 2019 voor het laatst de kleuren van Brighton. Als invaller kreeg hij tegen Southampton 22 minuten. Sindsdien speelde de aanvaller met meer en minder succes op huurbasis voor 1899 Hoffenheim en FC Cincinnati.

In juni kwam er ook een einde aan het Amerikaanse avontuur. Zonder veel toekomstperspectieven meldde Locadia zich weer bij The Seagulls. In afwachting van een nieuwe transfer liet de aanvaller zich vorige week weer zien op de training bij de club die hem in januari 2018 voor het bedrag zeventien miljoen euro had overgenomen van PSV. De fans reageerden met ongeloof op de aanwezigheid van de gewezen recordaankoop.

Gezien de aanwezige concurrentie is het waarschijnlijk niet meer dan de conditie op peil te brengen voor een nieuw avontuur. Graham Potter laat Locadia niet helemaal links liggen. 'We moeten hem helpen weer op niveau te brengen qua snelheid en fitheid', zei de manager tegen Sussex Live. 'Hij is een speler van ons, hij staat hier onder contract. Hij is bij ons om beschikbaar te worden voor de wedstrijdselectie.'

De blessure voor Danny Welbeck en de aanstaande transfer van Percy Tau hebben een opvallende rentree van Locadia voor Brighton toch dichterbij gebracht dan op voorhand mocht worden aangenomen. Neal Maupay, Aaron Connolly en Andi Zeqiri staan nog wel hoger in de pikorde. Mogelijk krijgt de transferflop nog een kans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.