Liverpool wil Klopp deze week al presenteren

Reacties

Het heeft er alle schijn van dat Jürgen Klopp de nieuwe manager van Liverpool wordt. De club wil hem deze week nog presenteren.

Liverpool wil Klopp deze week al presenteren

Eerder deze week lekte uit dat Liverpool toenadering had gezocht tot Klopp. Nu melden betrouwbare Engelse media als The Guardian, Sky Sports en de BBC dat Klopp positief staat tegenover een avontuur op Anfield. Ook verlopen de onderhandelingen tussen Liverpool en de zaakwaarnemers van de Duitser voorspoedig.

Liverpool wil Klopp (48) deze week nog vastleggen, zodat hij een week de tijd heeft om toe te werken naar de herstart van de Premier League na de interlandperiode. Tottenham Hotspur is op 17 oktober de eerstvolgende tegenstander van The Reds.

Klopp vertrok eind vorig seizoen bij Borussia Dortmund, waar hij vanaf 2008 actief was en twee keer kampioen werd. De in Stuttgart geboren coach begon zijn trainersloopbaan bij FSV Mainz.

Liverpool stuurde manager Brendan Rodgers zondag de laan uit, enkele uren na het gelijkspel (1-1) in de stadsderby tegen Everton. Liverpool bezet door die remise de tiende plaats in de Premier League, met twaalf punten uit acht duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.