Liverpool voor derde keer de deur gewezen: 'Schakel dan door'

Reacties

Het lukt Liverpool maar niet om Roméo Lavia los te weken bij Southampton. De Engelse degradant heeft ook een derde bod van The Reds afgewezen. Jamie Carragher vraagt zich af of zijn voormalige werkgever niet moet doorschakelen.

Liverpool voor derde keer de deur gewezen: 'Schakel dan door'
© Pro Shots

Liverpool zet alles op alles om Lavia naar Anfield te halen. Drie keer blijkt niet altijd scheepsrecht, want volgens de BBC is ook het laatste bod van Liverpool van tafel geveegd. 53 miljoen euro bleek niet genoeg voor Southampton, dat er nog vijf miljoen euro bij wil hebben. De club lijkt alvast voor te sorteren op een transfer, want Lavia begon vrijdag tijdens de start van het Championship op de bank tegen Sheffield Wednesday.

Beschamend
Jürgen Klopp ziet in de negentienjarige Belg de opvolger van Fabinho, die deze zomer naar Al-Ittihad vertrok. In de afsluitende oefenwedstrijd tegen Darmstadt 98 testte de Duitse manager Alexis Mac Allister als controlerende middenvelder. Een aanwinst lijkt noodzakelijk, vindt ook Carragher. Op X, het voormalige Twitter, noemt de verdediger de gang van zaken beschamend.

'Liverpool rondt al jaren transfers af zonder poespas', begint Carragher positief. 'Maar als je denkt dat hij geen 58 miljoen euro waard is, schakel dan door. En als je hem echt wilt, dan betaal het. Ik snap ook niet goed waarom Liverpool niet in de markt is voor Caicedo. Ja, hij is duur, maar Liverpool heeft veel geld gekregen voor Jordan Henderson en Fabinho.'

Het is nog niet bekend of The Reds met een vierde bod aankloppen bij Southampton.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Lavia
Meer over R. Lavia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.