Liverpool verrast iedereen: Salah verlengt alsnog zijn contract

Reacties

Mohamed Salah blijft alsnog langer bij Liverpool. De aanvaller heeft zijn tot medio 2023 doorlopende contract met twee jaar verlengd. Hij ligt nu dus tot de zomer van 2025 vast op Anfield.

Liverpool verrast iedereen: Salah verlengt alsnog zijn contract

De dertigjarige Salah wachtte lang met het zetten van zijn handtekening, maar heeft nu dus een einde gemaakt aan de geruchtenstroom. In april zei de linkspoot zelf nog dat hij twijfelde over zijn toekomst: 'Ik weet het nog niet. Ik kan het gewoon nog niet exact vertellen. Ik heb nog een contractjaar te gaan en de fans weten wel wat ik wil, denk ik.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Liverpool wilde altijd wel door met Salah, maar niet tegen elke prijs. Naar verluidt wilde Liverpool niet verder gaan dan een salarisverhoging van vijftien procent. Over de nieuwe financiële condities doen club en speler logischerwijs geen uitspraken.

'Het is een mooie dag voor iedereen', reageert Salah. 'Het heeft wat tijd nodig om te verlengen, maar het is nu allemaal afgerond, dus we kunnen ons weer focussen op wat voor ons ligt. Ik kijk ernaar uit om prijzen te winnen met Liverpool. We staan er goed voor. We moeten gewoon hard werken, een goede visie uitstralen, positief blijven en er weer helemaalvoor gaan.'

Salah kwam in de zomer van 2017 over van AS Roma en speelde sindsdien 254 wedstrijden voor The Reds. Daarin was hij goed voor 156 doelpunten en 63 assists.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.