Liverpool strijdt met Málaga om handtekening Granero

Het avontuur van Esteban Granero (24) bij Real Madrid lijkt spoedig ten einde. De Spaanse middenvelder kwam dit seizoen pas tot drie competitieoptredens en hoopt elders meer speeltijd te krijgen.

Liverpool strijdt met Málaga om handtekening Granero

Volgens Teo Lazaro, de zaakwaarnemer van Granero, heeft de middenvelder zijn zinnen gezet op een transfer. 'Zijn kansen op speeltijd zijn bij Real Madrid erg klein. Als hij in Madrid niet aan spelen toekomt, kan hij ergens anders wel van waarde zijn. Hij staat open voor een vertrek, mogelijk naar Liverpool', aldus de belangenbehartiger.

Niet alleen Liverpool, maar ook Málaga zet hoog in op de komst van Granero. Trainer Manuel Pellegrini werkte in het verleden bij Real Madrid ook al succesvol samen met de Spaanse middenvelder en hoopt op een hereniging met zijn protegé. De Chileense coach ziet in zijn voormalig pupil de ideale man voor de creatieve rol op het middenveld.

Granero keerde in de zomer van 2009 na twee seizoenen te zijn uitgekomen voor Getafe terug naar Real Madrid, de club waar hij de jeugdopleiding doorliep. Sinds José Mourinho daar het roer overnam van de ontslagen Pellegrini is de middenvelder op een zijspoor geraakt. De Portugese oefenmeester heeft weinig vertrouwen in hem en zal een tussentijds vertrek niet blokkeren. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's