Liverpool start mogelijke kampioenswedstrijd zonder Van Dijk

Reacties

Virgil van Dijk en Mohamed Salah zijn niet fit genoeg bevonden om in de basis te beginnen bij de mogelijke kampioenswedstrijd van Liverpool. De twee sterspelers nemen tegen Wolverhampton Wanderers wel plaats op de bank. Fabinho ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Liverpool start mogelijke kampioenswedstrijd zonder Van Dijk
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
3 - 1
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Van Dijk en Salah raakten geblesseerd in de gewonnen FA Cup-finale tegen Chelsea en ontbraken daardoor afgelopen dinsdag al tegen Southampton. Fabinho miste dit duel ook; hij was er ook tegen Chelsea al niet bij. Het was nog onduidelijk of het drietal zondag weer in actie zouden kunnen komen. Nu blijkt dat Van Dijk en Salah maximaal kunnen invallen en dat Fabinho nog niet speelklaar is.

Liverpool kan zondag op de laatste dag van het Premier League-seizoen kampioen worden, maar heeft dit niet in eigen hand. The Reds hebben momenteel één punt minder dan Manchester City, dat het seizoen afsluit tegen Aston Villa. Bij City begint Nathan Aké straks op de bank.

Premier League

Stand Premier League 2021/2022

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
29
6
3
99-26
+73
93
2
Liverpool
38
28
8
2
94-26
+68
92
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

Volgende week speelt Liverpool nog de Champions League-finale, tegen Real Madrid. De verwachting is dat Van Dijk en Salah dan gewoon in de basis kunnen staan. Fabinho zal een race tegen de klok moeten zien te winnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.