Liverpool rouwt mee met Klopp na overlijden moeder

Reacties

Liverpool heeft manager Jürgen Klopp een hart onder de riem gestoken na verschrikkelijk nieuws in de persoonlijke sfeer. De moeder van de Duitse coach is op 81-jarige leeftijd overleden en alsof dat nieuws nog niet erg genoeg is, mag Klopp niet naar Duitsland afreizen om naar de begrafenis van zijn moeder te gaan.

Liverpool rouwt mee met Klopp na overlijden moeder
© Pro Shots

Dit heeft alles te maken met de restricties van de Duitse overheid, die vanwege de coronapandemie de grenzen gesloten houdt voor bezoekers uit Groot-Brittannië. 'You'll Never Walk Alone, Jürgen' plaatste Liverpool op Twitter.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In Duitse media reageerde Klopp. 'Ze is nu op een betere plek. Dat ik niet op haar begrafenis kan zijn, heeft te maken met de verschrikkelijke tijden waarin we nu leven. Maar zodra het mogelijk is, houden we een mooie en gepaste bijeenkomst voor het afscheid.'

Klopp en Liverpool mogen ook komende dinsdag Duitsland niet in, als RB Leipzig en de Engelse club tegenover elkaar staan in de achtste finale van de Champions League. Het duel is daarom verplaatst naar Hongarije. Ook andere duels, zoals Atlético Madrid – Chelsea en Borussia Mönchengladbach – Manchester City, worden in Boedapest afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.