Liverpool meldt zich formeel voor Slot

Reacties

Feyenoord bevestigt dat Liverpool zich dinsdagavond laat heeft gemeld voor Arne Slot. The Reds zijn 'formeel geïnteresseerd'.

Liverpool meldt zich formeel voor Slot
© Pro Shots

Intern bij Feyenoord verbaast men zich over de haast die Liverpool nu lijkt te maken. De bekerwinnaar op zijn beurt wil zijn tijd nemen voor de onderhandelingen die gaan komen. Feyenoord staat volgens algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese 'niet te springen' zijn succescoach van de hand te doen. Slot zelf ziet de stap naar Liverpool wel zitten.

Met een nog tweejarig contract zonder clausule, voelt Feyenoord zich sterk, al beseft de club ook wel dat het lastig is Slot een droomtransfer naar Liverpool te misgunnen. Zeker niet nadat de coach vorig seizoen Tottenham Hotspur afzegde om in De Kuip te blijven. Volgens Te Kloese moet de deal goed zijn voor alle partijen. 'En zeer zeker voor Feyenoord.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Slot
Meer over A. Slot
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.