Liverpool krijgt 'het best mogelijke slechte nieuws' over captain Henderson

Reacties

Liverpool zet zijn jacht op het puntenrecord van Manchester City voort zonder zijn aanvoerder. Jordan Henderson komt dit seizoen niet meer in actie, zo heeft Jürgen Klopp laten weten.

Liverpool krijgt 'het best mogelijke slechte nieuws' over captain Henderson
© Pro Shots

Henderson liep een knieblessure op in de 1-3 overwinning op Brighton & Hove Albion en gevreesd werd voor een zware kwetsuur. De schade valt mee, maar in de laatste vier competitieduels van dit seizoen kan Henderson niet meer in actie komen.

'Dit is het best mogelijke slechte nieuws', zei Klopp vrijdag. 'Hij hoeft niet geopereerd te worden, dus daar zijn we blij mee. Jordan zal dit seizoen niet meer in actie komen, maar ik ben positief gestemd dat hij er bij de start van het nieuwe voetbaljaar weer bij kan zijn. Hij herstelt snel.'

Liverpool is al kampioen van Engeland en staat na 34 speelronden op 92 punten. Drie overwinningen in de laatste vier duels zijn voldoende om het puntenrecord van City, dat in het seizoen 2017/18 honderd punten haalde, te verbreken. Liverpool speelt nog tegen Burnley (thuis), Arsenal (uit), Chelsea (thuis) en Newcastle United (uit).

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer J. Henderson
Meer over J. Henderson
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.