'Liverpool hoopt in Duitsland tweede zomeraanwinst op te kunnen pikken'

Reacties

Liverpool haalde Alexis Mac Allister weg bij Brighton & Hove Albion en de supporters wachten nu gespannen op wie de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen zal gaan worden. Dat zou zomaar eens Dominik Szoboszlai van RB Leipzig kunnen zijn.

'Liverpool hoopt in Duitsland tweede zomeraanwinst op te kunnen pikken'
© Pro Shots

De 22-jarige Szoboszlai wordt al geruime tijd met Liverpool in verband gebracht en volgens The Athletic is er nu overgegaan tot actie. Gemeld wordt dat er contact is opgenomen met het management van de Hongaars international. Een transfer is echter geen abc'tje, gezien RB Leipzig Szoboszlai eigenlijk niet kwijt wil raken.

In het contract van de aanvallende middenvelder staat naar verluidt een gelimiteerde afkoopsom van zeventig miljoen euro, al is onduidelijk tot welke datum dat geldt. 

Szoboszlai ging anderhalf jaar geleden van RB Salzburg naar RB Leipzig en speelde tot dusver 91 wedstrijden voor de Duitsers, waarmee hij in het afgelopen seizoen Champions League-voetbal haalde en opnieuw de DFB Pokal won. Jürgen Klopp ziet de middenvelder, die ook goed als flankspeler uit de voeten kan, graag naar Anfield komen.

Liverpool eindigde in het afgelopen seizoen als vijfde in de Premier League en liep daardoor Champions League-voetbal voor het aankomende jaar mis. The Reds moeten het doen met deelname aan de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.