'Liverpool en Bayern akkoord over Gravenberch’

Reacties

Ryan Gravenberch lijkt speler te gaan worden van Liverpool. Donderdagavond bevestigen verschillende internationale media dat Bayern München en Liverpool een akkoord hebben bereikt over een transfer van de Nederlander naar de Premier League.

'Liverpool en Bayern akkoord over Gravenberch’
© Pro Shots

Met de transfer zou een bedrag van veertig miljoen euro gemoeid zijn en nog vijf miljoen in bonussen, Gravenberch zou op Anfield een contract voor vijf jaar tekenen. De middenvelder zou donderdagavond nog naar de luchthaven van Liverpool vliegen om medisch gekeurd te worden door zijn nieuwe werkgever. Op het middenveld van Liverpool zijn deze zomer veel spelers vertrokken: Fabinho, Jordan Henderson, Naby Keïta, James Milner en Alex Oxlade-Chamberlain gingen allemaal weg.

Gravenberch, 21 jaar, is net begonnen aan zijn tweede jaar bij Bayern. Trainer Thomas Tuchel heeft, evenals diens voorganger Julian Nagelsmann, zelden een basisplaats voor de ex-Ajacied. In de Bundesliga kwam hij tot dusver tot drie optredens vanaf het beginsignaal. Zijn avontuur in Zuid-Duitsland lijkt nu dus beperkt te blijven tot iets meer dan een seizoen. Bayern zou als opvolger João Palhinha van Fulham willen strikken.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Gravenberch
Meer over R. Gravenberch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.