Liverpool beëindigt interesse in Van Dijk met opmerkelijke verklaring

Reacties

Virgil van Dijk (25) verhuist niet van Southampton naar Liverpool. Met een openhartige verklaring meldt de Engelse topclub niet langer interesse te hebben in de Nederlandse centrale verdediger.

Liverpool beëindigt interesse in Van Dijk met opmerkelijke verklaring

'Liverpool wil zijn spijt kenbaar maken over de ontstane speculatie in de media met betrekking tot Southampton en transfers tussen beide clubs', doelt Liverpool op de situatie rond Van Dijk. Southampton stelde dat Liverpool de regels had geschonden door Van Dijk zonder toestemming van de club te benaderen en diende hierover een officiële klacht in.

Die klacht heeft er toe geleid dat Liverpool zich volledig terugtrekt. 'We bieden onze excuses aan richting de eigenaar, het bestuur en supporters van Southampton met betrekking tot de misverstanden rond Virgil van Dijk', melden The Reds namelijk. 'We respecteren de positie van Southampton en bevestigen dat wij onze belangstelling in deze speler beëindigen.'

De opmerkelijke actie van Liverpool betekent bepaald niet dat Van Dijk helemaal niet meer mag dromen van een transfer. Manchester City wordt namelijk ook aan de voormalige speler van FC Groningen gelinkt. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.