CL-krakers om van te watertanden: Real tegen PSG, Chelsea ontmoet Barça

Reacties

De loting voor de achtste finale van de Champions League heeft geweldige affiches opgeleverd. Titelverdediger Real Madrid treft Paris Saint-Germain, terwijl Chelsea met Barcelona gaat strijden om een plek in de kwartfinale.

CL-krakers om van te watertanden: Real tegen PSG, Chelsea ontmoet Barça

De twee bovenstaande confrontaties zijn de meest in het oog springende wedstrijden. Het tweeluik tussen Bayern München en Besiktas is er een met een oranje tintje, met mogelijk drie Nederlanders die in actie komen (Arjen Robben, Ryan Babel en Jeremain Lens). Ricky van Wolfswinkel moet met FC Basel voor een waanzinnige stunt zorgen tegen Manchester City en Rick Karsdorp en Kevin Strootman strijden met AS Roma tegen Shakhtar Donetsk, dat in de groepsfase net als City te sterk was voor Feyenoord.

Liverpool lijkt relatief gunstig geloot te hebben. Georginio Wijnaldum moet met zijn collega's afrekenen met FC Porto. Michel Vorm kijkt waarschijnlijk vanaf de bank toe bij de dubbele confrontatie van Tottenham Hotspur met Juventus. Daley Blind en Manchester United hadden het slechter kunnen treffen, The Mancunians ontmoeten Sevilla.

Bekijk hieronder in het liveblog de eerste reacties en meer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.