Ajax in derde voorronde Champions League tegen PAOK Saloniki

Reacties

Ajax neemt het in de derde voorronde van de Champions League op tegen PAOK Saloniki. Dat heeft de loting van maandagmiddag in Nyon uitgewezen.

Ajax in derde voorronde Champions League tegen PAOK Saloniki

PAOK werd in het afgelopen seizoen ongeslagen kampioen van Griekenland én won het nationale bekertoernooi. Ajax pakte de dubbel in Nederland en maakte vorig jaar veel indruk in de Champions League. Nu moeten de Amsterdammers via twee voorronden zien te proberen om de groepsfase te bereiken.

In het seizoen 2016/17 speelden Ajax en PAOK voor het laatst tegen elkaar, toen ook in de voorronde van de Champions League. Het duel in Amsterdam eindigde toen in een 1-1 gelijkspel, waarna Ajax de uitwedstrijd in Griekenland met 1-2 won. Ajax sneuvelde vervolgens tegen FK Rostov en ging verder in de Europa League, waarin het de finale haalde.

Ajax speelt zijn eerste Europese wedstrijd van dit seizoen op 6 of 7 augustus, met de return een week later. De ploeg van Erik ten Hag begint met een uitduel. 

Mocht PSV in de tweede voorronde van de Champions League FC Basel uitschakelen, dan wacht voor de Eindhovenaren in de derde voorronde een tweeluik met LASK uit Oostenrijk. PSV speelt dan eerst thuis. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.