Limnios raakt geblesseerd: spelers Griekenland geschokt voor tv-scherm

Reacties

Dimitris Limnios heeft mogelijk een ernstige blessure opgelopen. Bij een poging de bal te veroveren in de Nations League-wedstrijd tussen Griekenland en Cyprus (3-0) sloeg het noodlot toe: de aanvaller van Griekenland blesseerde zich aan zijn knie en moest het veld per brancard verlaten. Vervolgens werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis.

Limnios raakt geblesseerd: spelers Griekenland geschokt voor tv-scherm
© Pro Shots
Griekenland
Griekenland
3 - 0
Cyprus
Cyprus

Limnios, in het afgelopen seizoen door 1. FC Köln verhuurd aan FC Twente, leek juist een prachtige avond te beleven in Volos. Hij scoorde aan het begin van de tweede helft met een fraaie uithaal in de rechterbovenhoek en bepaalde daarmee de eindstand. De 2-0 kwam van de voet van AZ-spits Vangelis Pavlidis. Door de overwinning gaat Griekenland met negen punten uit drie wedstrijden aan de leiding in Groep 2 van Divisie C in de Nations League.

Toen Limnios geblesseerd raakte, keken de wisselspelers van Griekenland vanuit de dug-out geschokt naar een tv-scherm. Verdediger Konstantinos Mavropanos vreest het ergste. 'We hopen dat het niet ernstig is, maar het ziet er niet goed uit', zegt hij na de wedstrijd in de Griekse pers. Bondscoach Gus Poyet trekt nog geen conclusies. 'We hopen allemaal het beste voor Limnios. We moeten wachten op de uitslagen van de onderzoeken om meer te weten te komen.'

Een ernstige blessure zou nagenoeg zeker een streep door een langer verblijf van Limnios in Enschede zetten. De nummer vier van het afgelopen Eredivisie-seizoen zou de vleugelaanvaller graag nog een jaar huren. Onder leiding van Ron Jans groeide Limnios gaandeweg het seizoen uit tot basisspeler en noteerde hij acht doelpunten.

Vorige maand vertelde technisch directeur Jan Streuer aan VI dat hij de selectie van Twente voor een groot deel bij elkaar wil houden. Een langer verblijf van huurlingen Limnios, Michel Vlap en Manfred Ugalde was zodoende een optie. 'We hebben nu geen geld meer om spelers te kopen, maar de kans is zeker aanwezig dat Vlap, Limnios en Ugalde ook volgend jaar bij ons zijn', zei Streuer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.