Lijdensweg Reus: BVB heeft geen idee wanneer smaakmaker weer fit is

Reacties

Borussia Dortmund maakt zich grote zorgen over Marco Reus. De aanvoerder is voor 'onbepaalde tijd' uit de roulatie, zo heeft de Duitse topclub donderdag bekendgemaakt.

Lijdensweg Reus: BVB heeft geen idee wanneer smaakmaker weer fit is
© Pro Shots

De 31-jarige aanvoerder kampt al sinds februari met een bovenbeenblessure die maar niet geneest. Het was de bedoeling dat Reus binnen vier weken de groepstraining zou hervatten, maar een pees is nog altijd ontstoken. Van een operatie is voorlopig nog geen sprake, BVB hoopt dat de international met een conservatieve behandeling er weer bovenop komt.

Tijdens zijn vakantie op Ibiza werd Reus bijgestaan door fysiotherapeut Thomas Zetzmann, maar progressie is uitgebleven. 'Helaas zit er nog geen schot in', zei sportief directeur Michael Zorc donderdag tijdens een persconferentie. 'Het is moeilijk om een prognose te geven.'

Sinds zijn komst naar Dortmund in de zomer van 2012 moest Reus door blessures liefst 42,7 procent van de speeltijd missen. Over zijn meerwaarde bestaat geen twijfel: de technicus was in zijn 266 officiële duels voor BVB als aangever of afmaker direct betrokken bij liefst 209 doelpunten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.