Licht aan het einde van de tunnel: daar is Hazard weer

Reacties

Eden Hazard maakt zaterdagmiddag zijn rentree in de basisopstelling van Real Madrid. De Belg is voor het eerst sinds 16 juli fit genoeg om te starten en is door trainer Zinedine Zidane gekozen om te beginnen tegen Huesca.

Licht aan het einde van de tunnel: daar is Hazard weer
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
4 - 1
Huesca
Huesca

Het carrièreverloop van Hazard is bekend: vanwege zijn goede prestaties in dienst van Chelsea werd hij met hoge verwachtingen voor veel geld binnengehaald door Real Madrid. Ruim een jaar later staat de teller op één goal voor De Koninklijke. De laatste keer dat Hazard een volledige wedstrijd speelde voor Real Madrid was bijna een jaar geleden, op 23 november 2019 tegen Real Sociedad.

Nu Hazard hersteld is, zullen de verwachtingen en het torenhoge prijskaartje weer heel snel om de hoek komen kijken. Dit zijn overigens niet de eerste speelminuten die Hazard gaat maken dit seizoen, afgelopen dinsdag speelde hij als invaller twintig minuten mee in het Champions League-duel met Borussia Mönchengladbach. Hazard stond op het veld toen Real Madrid een comeback maakte (2-2), maar opnieuw was Hazard niet direct betrokken bij de goals.

Laagvlieger Huesca lijkt voor Hazard in ieder geval de perfecte tegenstander om aan vertrouwen te winnen: de club won nog niet in de Spaanse competitie dit seizoen, scoort weinig en kreeg al tien goals tegen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer E. Hazard
Meer over E. Hazard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.