Leverkusen uit zorgen over geblesseerde Frimpong

Reacties

Bayer Leverkusen maakt zich zorgen over de blessure van Jeremie Frimpong. De 21-jarige Nederlander kreeg donderdagavond een flinke tik op zijn enkel in de Europa League-wedstrijd tegen Ferencváros (1-0).

Leverkusen uit zorgen over geblesseerde Frimpong
© Pro Shots
Ferencváros
Ferencváros
1 - 0
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Leverkusen was donderdagavond toen het aantrad tegen het Hongaarse Ferencváros al geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. Om die reden liet trainer Gerardo Seoane een groot aantal basisspelers plaatsnemen op de bank. Onder hen de in Amsterdam geboren Frimpong.

Bij een 0-0 stand in minuut 71 mocht Frimpong alsnog invallen. In de absolute slotfase incasseerde hij een forse overtreding. Ferencváros-verdediger Marijan Cabraja sprong op de enkel van de rechtsback en zag zijn lompe actie bestraft worden met slechts geel.

Tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd liet Seoane weten zich zorgen te maken over de fysieke toestand van zijn verdediger. 'Hij werd zwaar geraakt aan de enkel en wordt verder onderzocht in het hotel. Het zag er niet goed uit. Ik weet niet of hij de wedstrijd van zondag tegen Frankfurt kan spelen.'

Peter Stöger, coach van de Hongaarse club, maakte tegenover BILD zijn oprechte excuses voor de overtreding van zijn speler. 'Die overtreding was niet nodig, hij moet er niet zo inkomen.'

Er is nog geen precieze duidelijkheid over de erst van de blessure van de Jong Oranje-international. Zeker is wel dat hij zijn 21ste verjaardag mag vieren met een dikke enkel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees hier meer over Frimpong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.