'Lens grijpt tegen PSV terug op succesformatie van duel met Arsenal'

Reacties

RC Lens start tegen PSV waarschijnlijk met dezelfde elf als in het gewonnen Champions League-duel met Arsenal (2-1). Tenzij trainer Franck Haise met een verrassing komt richting het thuisduel met de Eindhovenaren.

'Lens grijpt tegen PSV terug op succesformatie van duel met Arsenal'
© Pro Shots
Lens
Lens
1 - 1
PSV
PSV

Dat is althans de verwachting van RMC Sport. De doorgaans goed ingevoerde zender verwacht dat de Franse coach teruggrijpt op het succesvolle recept dat een verrassende zege op The Gunners opleverde. Het zou betekenen dat de opstelling van het laatste competitieduel met Le Havre (0-0) van afgelopen vrijdag op vier plekken zou veranderen.

Toen startte Massadio Haïdara nog centraal achterin, maar op zijn plek zou nu weer de Argentijn Facundo Medina staan. Op het middenveld zou Andy Diouf plaatsmaken voor Ghanees international Salis Abdul Samed en op de linkerflank zou Colombiaans international Deiver Machado staan. In de spits zou Elye Wahi terugkeren na zijn schorsing.

Le Voix du Nord sluit niet uit dat Haise toch voor een andere opstelling kiest dan tegen Arsenal en zet Angelo Fulgini in de vermoedelijke opstelling voor het thuisduel met PSV. Dat zou ten koste gaan van Adrien Thomasson, die tegen Arsenal nog tekende voor de gelijkmaker. Verder kiest de Franse krant voor dezelfde elf als RMC Sport.

Vermoedelijke opstelling RC Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Mendy, Abdul Samed,  Machado; Sotoca, Wahi, Thomasson.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.